Marineradrostbiffmed balsamico, honung och kapris. Krydda rostbiffen rejält med salt och peppar. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
De två sorterna kött var dovhjortsstek och rostbiff som båda putsades och fick bli rumsvarma innan de saltades och pepprades och bryntes runt om i smör och olja på ett hett stekjärn
I går åt vi rostbiffen tillsammans med ruccola- och tomatsallad, baguetter och brieost, ibland äter vi den med en god pastasallad med italienska smaker
Massera in ordentligt med salt och svartpeppar runt hela rostbiffen. I dag serverades den med krämig potatisgratäng, kokta morötter och vaxbönor, svartvinbärsgelé och pressgurka
Rostbiff i marinad med färska örterPortioner. Eller varför inte servera med en god potatisgratäng. Mmm, denna marineraderostbiff blev jättegod och passar perfekt på en buffé, vi hade den på midsommar
I helgen när jag var hos svärföräldrarna bjöd svärmor på en riktigt god och enkel variant av marineradrostbiff av älg, och jag tänkte nu dela vidare receptet med er
Lägg rostbiffskivorna på ett uppläggningsfat. Häll marinaden över rostbiffen. Blanda samman olivolja, balsamvinäger, rörsocker, svartpeppar, rödlök, persilja och kapris till marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.