Inlägget Marinerad ananas medvaniljglass dök först upp på Hannas Bageri. Idag har jag en härlig fredagskänsla i kroppen trots att jag vaknade upp med halsont
Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Syrligt, friskt, gott och gärna tillsammans med något sött. bakblogg, hemmagjordrabarber och vaniljsylt, hemmagjord sylt, inredningsblogg, matblogg, rabarber, rabarbersylt, safta och sylta, supergod rabarber och vaniljsylt, sylt, systrarna m, systrarnam, vanilj
Inte vilket besök som helst heller för den delen, utan en lagning - den unge herrns allra första. Dessutom skulle den serveras med en barnsligt enkel, och ljuvligt god, hemmagjordvaniljglass
Det som är kruxet med den här pajen är att jag gojsar till rabarberna innan de läggs i formen. Nu ska du få det absolut bästa och godaste receptet på glutenfri rabarberpaj
E-postadress. Gino, hemmagjordvaniljglass. Vaniljglassen gjorde jag dagen innan. Vaniljglass. Eller häll över i en plastbytta med lock och in i frys i ca 4 timmar
Tack Annika B för att du delade med dej av detta goa recept. Nu gick jag all-in och gjorde egen vaniljglass att lägga mellan, men det går ju såklart att baka kexen och köpa vaniljglass och lägga ihop
Jag fick till en fantastisk rabarberpaj igår och dessutom en fantastisk glass som tillbehör. )Rabarberpaj (en liten form)Rabarberkompott sötad med dadlar (recept klicka här) halv sats3 msk quinoaflingor3 msk mandelmjöl3 msk havremjöl3 msk rapsolja2 msk kokossockerLägg kompotten i botten på formen. In i ugnen på 175 grader varmluft i 15-20 min. Vaniljglass på kokosgrädde 3 dl kokosgrädde (tetra, utan tillsatser, Santa Maria Extra Creamy)2 äggulor2 msk agavesirap1/2 tsk rent vaniljpulver (eko i burk)Blanda ihop alla ingredienserna. Kör i 15-20 min för en mjukglassliknande konsistens. 15-20 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.