Smakkombinationen - rödbeta, fetaost och lax är riktigt lyckad tycker jag. Lägg rotfrukterna och löken i en långpanna tillsammans med de hela vitlöksklyftorna
Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Skippa absolut inte den rostade mandeln. Lägg upp allt på tallrikar och toppa med vattenkrasse och mandel [eller lägg lite ruccola på tallrikarna först och lax- och avokadoblandningen ovanpå]
Nämligen den här Räk och Laxsoppanmedrotfrukter. Men för er som är friska och orkar kila iväg till affären för att handla lite färska räkor och lax, har jag ett dundergott recept
Vad jag älskar mest är alla de fina färgerna, vi äter ju med ögat också. Marineraderotfrukter i vitlök, salt, svartpeppar och olivolja som är gott att serveras till kött och kyckling
Garnera med timjankvistar. Skala och skär rotfrukterna i skivor. 700 g blandade rotfrukter. 1700 g blandade rotfrukter , t ex morot, kålrot, palsternacka, persiljerot 500 g potatis vältvättad 4 msk rapsolja 1 msk timjanblad plockade 1 tsk flingsalt Dressing 2 msk rödvinsvinäger 1 msk färskpressad citronsaft 1 msk flytande honung 3 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Till garnering timjankvistar färskaSätt ugnen på 225. Vänd skivorna med stekspade 2–3 gånger under tiden. 1Lägg rotfrukterna och potatisen i en serveringsskål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.