Marinerad helstekt fläskfilé
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1 hel fläskfilé
  • 1 salt och malen vitpeppar
  • 12 tsk torkad timjan
  • 11 dl neutral olja
  • 10,5 dl vinäger
  • 11 tsk fransk senap
  • 11 tsk salt
  • 10,5 tsk malen vitpeppar
  • 1 eventuellt färska örter
  • 1 Marinerad fläskfilé till buffé1 hel fläskfilé salt och malen vitpeppar 2 tsk torkad timjan 1 dl neutral olja 0,5 dl vinäger 1 tsk fransk senap 1 tsk salt 0,5 tsk malen vitpeppar eventuellt färska örterMarinerad fläskfilé till buffé
  • Sätt ugnen på 200°. Bryn fläskfilén runtom i panna på spisen. Krydda rejält med salt och peppar samt torkad timjan. Efterstek köttet i ugn i 20 minuter. Låt köttet svalna och skär det sedan i tunna skivor. Blanda ingredienserna till marinaden och slå den sedan över köttet som nu svalnat. Strö eventuellt över färska hackade örter. Ställ fläslkfilén kall över natten och servera nästa dag.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.