Om du vill kan du servera med crème fraîche, smaksätt den ev. med pressad vitlök. 450g nötfärs1 stor sötpotatis 1 scharlottenlök 3 vitlöksklyftor 1/2 paprika 1 burk krossade tomater6 dl vatten 2 msk fond1,5 msk spiskummin 1 tsk oregano1 krm timjan Salt (rätt mycket) och peppar Tärna sötpotatis smått
Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och strö över persilja. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter
Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt medmarineradfläskfilé och en grön örtsås. Här syns fläskfilén och en couscoussallad med halloumi och söta nektariner
Bryn nu fläskfilén i smör runt om i den varma stekpannan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Till kräftskivan hade vi marineradfläskfilémed två sorters lök. När jag bjuder på buffé så brukar någon form av marinerad kyckling eller fläskfilé dyka upp på menyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.