Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marineradfläskfilémedaljongermed citron, timjan, rosmarin och lite honung
Under påskhelgen lagade jag en fin lammsteksommarinerades ett dygn före tillagning i ugn. Marinaden av färsk rosmarin, vitlök, olivolja och citron förhöjer smaken av lammsteken och köttet blir riktigt mört och gott
Havssalt- & svartpeppar från kvarn. Satsade på en rubbing av citron, vitlök och rosmarin, som syns på bilden är det en liten "grön" rubbing på ytan av köttet vilket fungerar somsmakbärare
Blanda ihop kokta vita bönor, rosmarin, olja, salt och peppar. När vitlöken är färdiggräddad pilla bort skalet (som nu nästan redan trillat av) och blanda ned vitlöken i bönorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.