Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. 600 g fläskfilé. 7 st marinerade soltorkade tomater
600 g fläskfilé. Krydda filén med salt och peppar. Bryn den runt om i en stekpanna med smör. Blanda crème fraiche, grädde och fond i en kastrull, och koka upp
1 kg fläskfilé. Putsa filéerna. Bryn dem runt om och krydda med salt och peppar. Sätt i en stektermometer och stek klart i ugnen tills termometern visar 70°
Fläskfilé med gorgonzola och färsk fettuccine. Tänkte bjuda på ett litet fredagsrecept på hur jag gör en av mina favoriter, Fläskfilé med gorgonzola och färsk fettuccine
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.