Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. 600 g fläskfilé. 7 st marinerade soltorkade tomater
Här behöver det inte vara just fläskfilé, man kan ta kyckling, nötkött, lax etc. Här behöver det inte vara just fläskfilé, man kan ta kyckling, nötkött, lax etc
Putsa fläskfilén och salta och peppra den lätt. 2 st fläskfilé. Vira baconskivorna runtom. Stek köttet vackert gyllene runtom och lägg det i en eldfast form
Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.