Frästaräkormed broccoli i en asiatisk sås på soja, sesamolja, chiliflingor, vitlök och risvinäger. Hetta upp sesamolja i en panna, gärna wokpanna, på medelhög värme
Då tycker jag att ni ska prova räktacos med dessa marineradräkor. Jag tog genvägen med färdigskalade räkor och det var ändå gott men om man skalar räkorna själv är jag övertygad om att det blir dubbelt så gott
En enkel förrätt med mycket smak av de marineraderäkorna och hemmagjord majonäs. Förrätten på nyårsaftonen blev en sallad som vi hittade inspiration till från senaste AoM, men vi gjorde om den en del, bland annat marinerade vi räkorna i chili och vitlök
Servera räkorna på salladsblad och garnera med persilja. Skala räkorna. Blanda räkor, vitlök, tomat, limesaft, olja och chili och låt dra i kyl i 1 timme. 150 g skalade räkor
Blanda alla ingredienserna utom räkorna. Vänd ner räkorna i marinaden och servera. Grillade räkormed sting Till drygt 8 bufféportioner behövs 1 kg stora räkormed skal, 1 röd chili, 2 vitlöksklyftor, 1 msk finhackad persilja, 1/2 kruka basilika (finhackad), saft av en lime 1/2 dl olivolja och 1 krm svartpeppar. 1 kg stora räkormed skal
Då kan dessa heta marineraderäkor vara ett alternativ. Du lägger i räkorna frysta i lagen, så de får tina över natten i den och dra till sig alla ingredienser
), ostpuffar och Marineraderäkor. I fredags kväll åt vi tapasmiddag med familjen Horn (barnen fick tacos) och planerade klart inför Halloweenfirandet dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.