Marinad, allroundmarinad
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st vitlöksklyfta
  • 11 msk ingefära, färsk riven
  • 10.5 st chili, röd
  • 12 msk rapsolja
  • 11 msk tomatpuré
  • 10.5 dl honung
  • 10.5 dl soja, Kikkoman
  • 12 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  • 11 msk balsamicovinägerRiv vitlöksklyftan fint, blanda med de övriga ingredienserna. Marinera köttet i en plastpåse i kylen. Marineringstiden är beroende av storleken på styckningsdetaljen. Räkna med en marineringstid på 30-60 minuter för små och tunna detaljer. Hela stekar behöver marineras ca ett dygn. Tänk på att ta fram köttet en stund innan grillningen så att det inte är kylskåpskallt vid tillagning.  

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.