1. Blötlägg bönorna i vatten över en natt. Koka upp vattnet och lägg i bönorna tillsammans med salt. Skala potatisarna och koka dem separat eller tillsammans med bönorna (då får de en fin röd färg)
1. Blötlägg kikärter och kidneybönor i var sin bunke över natten. 2. Koka bönorna och ärtorna var för sig i 1 liter lättsaltat vatten ca 45 minuter, eller tills de blir mjuka
1. Hacka myntabladen, finriv skalet på 1/4 citron och pressa sedan 1 msk saft ur den. 2. Låt bären tina något, dock bör de fortfarande vara ganska hårda
Börja med mördegen och låt den vila i kylskåpet medan du gör i ordning Petit-shoux degen. Har du inte provat att göra Maria bollar kan jag varmt rekommendera att baka dem
1-2 dl matlagningsgrädde. ½-1 krm strösocker. 1-2 dl riven ost. Slå på ugnen på 225 grader (200 varmluft). Koka pastan enligt anvisning på förpackningen
E-postadress. 1,1 kg mjölig potatis700 gram köttfärs2 st gula lökar2,5 dl tomatsås, tex Barilla pastasås125 gram Mozarellaost200 gram riven ost, tex prästosttimjansvartpepparchilipeppar, Santa Mariachilipowder, Santa Mariasaltsmör, till stekning. Grädda mitt i ugnen i ca 180 grader i 60-70 minuter. 1,1 kg mjölig potatis700 gram köttfärs2 st gula lökar2,5 dl tomatsås, tex Barilla pastasås125 gram Mozarellaost200 gram riven ost, tex prästosttimjansvartpepparchilipeppar, Santa Mariachilipowder, Santa Mariasaltsmör, till stekning. Grädda mitt i ugnen i ca 180 grader i 60-70 minuter. 60-70 minuter L. 60-70 minuter L
E-postadress. 1,1 kg köttfärs800 g hackad gul lök3-4 vitlöksklyftorca 1-2 tsk spiskummin eller efter smak3 msk tomatpuré3½ köttbuljongtärningarSvartpeppar2 tsk Paprikapulverlite cayennepepparTyp 1,7 dl vattenca 175 g gröna oliver utan vätska1½ dl russin6 äggMaizenaredning. 1-2 uppvispade ägg. Kavla ut degen ca 2-2,5 mm tjock. 1,1 kg köttfärs800 g hackad gul lök3-4 vitlöksklyftorca 1-2 tsk spiskummin eller efter smak3 msk tomatpuré3½ köttbuljongtärningarSvartpeppar2 tsk Paprikapulverlite cayennepepparTyp 1,7 dl vattenca 175 g gröna oliver utan vätska1½ dl russin6 äggMaizenaredning. 1-2 uppvispade ägg. Kavla ut degen ca 2-2,5 mm tjock. 3-4 vitlöksklyftor. ca 1-2 tsk spiskummin eller efter smak. 3-4 vitlöksklyftor. ca 1-2 tsk spiskummin eller efter smak
Först och främst, stryk burk-tonfisken och kosta på dig en skiva färsk tonfiskfilé istället. I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
På bilderna nedan visas pajer med Jordgubbs- eller Blåbär/Jordgubbsfyllning. E-postadress. På bilderna nedan visas pajer med Jordgubbs- eller Blåbär/Jordgubbsfyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.