Riktigt god och uppfriskande, min favoritav de shakes jag brukar göra. mynta efter smak och tycke. Enligt blir detta recept för 4 port ca 175 kcal varav 18 g protein och 15 g kolhydrater
Garnera med ett par blad mynta och en klick yoghurt. Mixa dem tillsammans med honung och vaniljsocker. Tillsätt de hackade myntabladen, citronsaft och skal, yoghurt och russin och rör om
Fyll kycklingen med frukten och bären, lägg den i lergrytan med bröstet uppåt. havtorn. Sätt ugnen på 220 grader, lägg locket på grytan och ställ den i nedre delen av ugnen medan den fortfarande är kall
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Smaka av kryddsmeten och se om du behöver tillsätta någon krydda innan du häller i hacket från fetaosten, tomaterna och mozzarellan
Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medan himlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisst men jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche med limesmak. Smaken kan du variera med tex choklad, blåbär, lime eller annat
”plåtolle”, en stor låda eller något annat tättslutande, eller ställ plåten/plåtarna i en kall och avstängd ugn tillsammans med en skål med varmt vatten
Till lunch kanske det passar med denna vårligt ljusgröna och alldeles väldigt goda soppa som hastigt snoddes ihop häromdagen när maken oväntat och med kort varsel aviserade att han skulle komma hem på lunch på väg till något uppdrag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.