Margaretas rabarber- och jordgubbspaj
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3.5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 0.5 dl florsocker
  • 125 g smör
  • 1 st ägg
  • 0.5 msk vatten
  • 200 g rabarber
  • 300 g jordgubbar
  • 0.75 dl råströsocker
  • 0.5 dl strösocker
  • 75 g smör
  • 2 st ägg
  • 0.75 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl vetemjöl
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 1 st citron
  • 50 g mandelspån
  • 3.5 dl vispgrädde
  • 3.5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 0.5 dl florsocker 125 g smör 1 st ägg 0.5 msk vatten Fyllning: 200 g rabarber 300 g jordgubbar 0.75 dl råströsocker 0.5 dl strösocker 75 g smör 2 st ägg 0.75 dl matlagningsgrädde 2 dl vetemjöl 0.5 tsk bakpulver 1 st citron 50 g mandelspån 3.5 dl vispgrädde Ugn: 175° Det här behövs till 12 bitar:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.