Det blev en enkel och snabbt fixad marängsvissmed jordgubbar. Min dag inleddes med ett träningspass på Friskis och sedan satt jag i flera timmar på altanen och bara njöt av solen och värmen
Fyll botten av glassformarna och ställ i fysen medan melonen stavmixas. Fyll glassformarna med melon. Isglass med jordgubb och passionsfruktKiwiglass med mörk choklad
Marängsviss på päron och kolasås. När jag flyttade hemifrån levde jag på marängsviss i sådär en fyra veckor tills morsan berättade att man kunde få skörbjugg
Garnera med maränger och klementinklyftor. Vispa äggulona med sockret till äggtoddyn. Varva sedan bananer, klementinklyftor, vispad grädde, vaniljglass och äggtoddy
Dela glassen i mindre bitar och varva med grädde, kvarg och maränger. Garnera med jordgubbar. Blanda mjölk, socker och kakao till chokladsåsen i en kastrull, koka under omrörning ca 2 min
Denna gång med vanilj och hallon. JAg vispade 5 dl grädde, 1 burk med kondenserad mjölk, 2 tsk vanillin och sen 2 dl hallonkompott. Häll 1/3 av sylten i botten, häll över hälften av glasscreme, häll i 1/3 hallonsylt, häll på den sista glasssmeten och sen den sista sylten. Ställ i frysen minst 4 timmar och sen är det bara att avnjuta. 1 burk med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.