Här måste man medge att den är i det lösaste laget och äts bäst med sked. Men det funkar det med. 200 gr mjölkchoklad. Rör ner käckes så de smälter i grädden, sen ner med chokladen och häll upp i en bakplåtsklädd form 20x20 cm. 200 gr mjölkchoklad
Maränger är väldigt tacksamma så. Idag blev det iallafall Sega, härliga maränges med smak av denna underbara vita choklad med smak av jordgubbar och grädde
En No Bake Paj med en botten av Hasselnötter och choklad Cookies som mixats i en matberedare, fylld med karamelliserade äppelskivor ochmjölkchoklad ganache( Marabou Helnöt)
Toppa med kanelen och minimarshmallows. Bryt ner mjölkchokladenoch ställ kastrullen på plattan. Blanda ner mjölken, kakaon, sockret, honungen, kardemumman och vaniljsockret i en kastrull och koka upp under omrörning
Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Toppa med färska hallon. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Egentligen för varmt och jag tog ut den för att den inte skulle brännas. Vispa vitorna tillsammans med ca 1 1/2 dl sukrin. Mixa ca 2 dl sötmandel och vänd i. Smetade ut allt på plåt och in i ugnen 200 grader ca 30 min
Gör så i tre fyra våningar toppa med färska bär och ännu mer riven vit choklad. Runda marängbottnar varvas med vispad grädde massor av riven vit choklad
Vispa tills du har fått en glansig marängsmet som blir till fasta toppar om du provar med vispen. Igår bakade jag maränger här hemma eftersom det blev lite äggvitor över sen jag gjorde en slags vaniljsås till en äppelpaj (recept kommer snart) så då blev det marängtoppar av äggvitorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.