Kikar in lite snabbt med ett recept på franska maränger, ibland blir man bara så sugen helt enkelt. Smält chokladen och rör ned den i margängen (rör endast lite för att få ett fint mönster på marängerna)
Men de här marängerna har fått mig att ändra uppfattning. Varvade med smält choklad och rostad kokos och sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Maränger är väldigt tacksamma så. Idag blev det iallafall Sega, härliga maränges med smak av denna underbara vita chokladmed smak av jordgubbar och grädde
Smält mörkchoklad och låt stå medan du gör marängen. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa tills sockerkristallerna smält, och smeten har blivit vit och glansig
tog mörkchocklad kaka och en chokladkakamed cashewnötter och det blir riktigt attans smarrigt. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa tills sockerkristallerna smält, och smeten har blivit vit och glansig
Dekorera med ett chokladrör (här har jag beskrivit hur man gör) och en halv passionsfrukt eller flaga chokladenmed hjälp av en potatisskalare och strö ut raspet över tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.