Vispa yoghurtmed honung och grädde. Blanda med sked chokladen, ären, bipollen i yoghurtblandningen. Jag använde honung och bipollen istället för raffinerat socker samt choklad med stevia
Marängmed kokosglass och lemon curd . Maräng men kokosglass och lemon curd, foto. Maräng. Vispa äggvita, citronsaft och ½ dl socker med elvisp till ett vitt skum
Klicka ut marängenmed tesked eller sprits på plåt med bakplåtspapper. Vispa äggvitorna och citronsaften kraftigt med elvisp, tills du kan vända bunken uppochner utan att de lossnar
Vispa grädden, rör ner yoghurt, äggula, florsocker, kanel och fröna från en urskrapad vaniljstång. En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Blanda grädde, råsocker och en urskrapad vaniljstång tillsammans med bönskidan i en kastrull, återanvänd gärna kastrullen som du kokte jordgubbarna i så sparar du lite disk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.