Kikar in lite snabbt med ett recept på franska maränger, ibland blir man bara så sugen helt enkelt. Smält chokladen och rör ned den i margängen (rör endast lite för att få ett fint mönster på marängerna)
Dessa har jag valt att dekorera med en härlig chokladganache och hackade hasselnötter. Tillsätt sedan mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet med hjälp av en slickepott
Jag är inte så förtjust i att äta maräng, bara som en kaka. Varvade med smält choklad och rostad kokos och sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna
et toppade han cheesecaken med en italiensk maräng. Maräng. Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Linds vita chokladkulor ”Strawberries & cream”. Idag blev det iallafall Sega, härliga marängesmed smak av denna underbara vita chokladmed smak av jordgubbar och grädde
vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel med varandra. Häll därefter i mörk choklad och hasselnötter. Om du vill överraska med nygjorda muffins kan du baka på morgonen och äta först på kvällen)
Runda marängbottnar varvas med vispad grädde massor av riven vit choklad. Gör så i tre fyra våningar toppa med färska bär och ännu mer riven vit choklad
Smält chokladen i vattenbad och blanda med kokosolja (använder du choklad och hasselnötter separat, smält först chokladen och blanda därefter ner nötterna)
Smält mörkchoklad och låt stå medan du gör marängen. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa tills sockerkristallerna smält, och smeten har blivit vit och glansig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.