Hacka chokladen fint och lägg den i en bunke. ½ l jordgubbar. Lägg på den andra marängbottnen och fördela resten av hallongrädden i ett jämnt lager ovanpå
Toppa med vispgrädde ochfärskajordgubbar. Om man nu inte skulle orka göra marängtårtan som jag tipsade om igår så kan man faktiskt fuska sig till en väldigt god marängtårta genom att köpa färdiga marängbottnar som man fyller med lemoncurd
Anki fick en idé om att baka maränger, något som aldrig lyckats tidigare pga vår gamla dåliga ugn, sen täcka marängerna med grädde, jordgubbaroch sån där kolasås som vi läst om i flera andra bloggar
Jag gjorde den på kvällenoch lät den stå över natten. massor medfärska bär efter tycke och smak, blåbär, hallon, jordgubbar, körsbär, vinbär, kiwi eller vad du tycker om
Garnera med hallon, jordgubbar, blåbär och riven choklad. jordgubbar. Till dessert serverades en marängtårtamed äggkräm och hallongrädde och den garnerades medfärska bär och riven choklad
Bred ut marängen på plåt täckt med bakplåtspapper. Grädda i 140 grader i 1 timme och 45. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 2 liter jordgubbar (lägg även jordgubbar emellan dulce de leche och grädden). riven mörk choklad och florsocker ovanpå 4 ekologiska äggvitor. 1 timme och. 1 burk med. 2 liter jordgubbar
Jag pyntade medjordgubbar på toppen och lite krisp. Ibland när man är på jobbet så kan man bara längta hem till en lugn kväll med god mat och ett glas vin
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.