Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Rulla ihop marängen från ovansidans långsida nedåt till en rulle, som en rulltårta. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Marängbotten. Sätt ugnen på 140 grader. Vispa äggvitorna till riktigt styvt skum. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Rulltårta med hallonfluff. Rulltårtan. Ta ut rulltårtan och strö lite socker ovanpå, lägg över ett bakplåtspapper och använd ett galler eller en till plåt för att vända tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.