500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Lägg revbenen i en form eller djup plåt. Salta och peppra. Häll 1-2 dl vatten i botten och täck helt runt om med almuniumfolie, ångan som bildas ska stanna kvar under folien
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Gör så här. Koka riset enligt förpackningen. Rör ihop alla ingredienser till såsen. Skär kycklinglårfilén i lagom stora munsbitar (cirka 2 x 2 centimeter)
Mapo tofu. ”Mapo tofu” en härligt kryddig och sichuanpepprig kinesisk tofurätt som tar 15 minuter att göra och som smakar bättre än allt hos din lokala svennekineskrog (med undantag från Lao Wai och Kokyo i Stockholm som jag rankar högt). Receptet nedan räcker till 3-4 personer och serveras antingen som huvudrätt eller som tillbehör
Börja med att läsa igenom hela receptet. Några andra goa veganrecept. Jag älskar misosoppan som man får till sushi, men tråkigt nog är den oftast inte vegetarisk 3 Nu har det ju dock tack och lov börjat dyka upp vegansk misopasta i butikerna, så det är bara att surpla loss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.