6 potatisar,
stora (ca 1 kg) 3 msk smör, ca 2 gula lökar 3 dl vispgrädde 1 msk orökt kaviar 200 g ansjovisfiléer av skarpsill 1 msk ströbröd, siktat Salt, efter smak Peppar, efter smak
26 November 2018. Pepparkaksfudgekaka. Tänk att det på söndag redan är första advent. Jag tycker alltid att hösten går så otroligt fort, men denna hösten har verkligen gått i rekordfart
Julbak. Nu är vi hemma igen, vi har haft en jättefin helg men det är alltid skönt att komma hem. Speciellt nu när det är så mycket att göra på jobbet och inför jul
Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.