4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda grädde och senap i en ugnsfast form. Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen
Ta bort skinnet på falukorven och skiva den Värm den sedan i en kastrull med vatten och en 1/4 buljongtärning, på spisen eller på en tallrik i mikron, ca 2 minuter på 650W. 200 g falukorv
400 gram köttfärs1. 5 tsk salt1 kryddmått svartpeppar1/2 dl ströbröd4-5 dl mjölk1/2 vitkålshuvudmargarin och lite sirap till stekningenSätt på ugnen 175 graderSkär kålen i små bitar eller strimlor
Skiva falukorv, tomater och lök (tunt). 700 g falukorv. -Mama Skogly ♥ 700 g falukorv. En facebookvän, Peter Sundin tipsade om det här goda receptet från Allers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.