Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Det lagades en 3 rätters meny. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Och det är vår vän Jamie Oliver som står bakom receptet med de utsökta smakerna. (Jamie hänvisar till ett ganska avancerat recept där han kokar dem långsamt i ugn med bacon, buljong, rosmarin och vitlök
Blanda ihop saften från en lime med olivolja, salt och peppar och ev chilipulver. Ett väldigt gott och enkelt tillbehör nu när värmen börjar komma är mangosalsa
Ingredienser Portioner. 4-6 2 mango 1 röd chili 1 liten rödlök 2 - ca 3 msk färskpressad limejuice 1 dl hackad koriander eller persilja 2 msk olivolja 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.