Till det grillade köttet gjorde jag en härlig potatissallad av färsk potatis med citron, vitlök och honungsdressing, mangosalsamed sting och till efterrätt - blåbärspaj och äppelkaka med glass
Gjorde en enkel rätt och smörstekte torsken med flingsalt och peppar, öste den med smör och serverade med en het tomat/mango/gurksalsaoch sweet chilisås vid sidan om
”Thaisoppa – En smakrik, het soppa med smak av kokos, chili, citrongräs & limeblad – full med fräscha och krispiga grönsaker som bland annat vattenkastanj och minimajs
Hacka och stek ostronskivlingarna i olivolja med en pressad vitlökklyfta. Vad ska du göra när du har en massa ingredienser i kylskåpet som du inte vet vad du ska göra med
Avocadosalsa från Grillmat LCHF… Foto Mikael Eriksson. Havssalt och nymald vitpeppar. Lägg i en bunke och häll över citronsaft, olja och kryddor, blanda försiktigt
Vi passar på att frossa, för det är sjukt mycket godare med färsk majs än fryst eller konserverad. Blanda ner senap, avocado, tomateroch olja efter behag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.