Även om jag vill minnas hemkunskapen från grundskolan som ganska pinsam, och med ett nästan sjukligt fokus på återvinning av konservburkar, så lärde jag mig ändå ett och annat under matlagningsstunderna
Ingredienser Portioner. 4 125 g mörk blockchoklad 2 äggulor 3 msk florsocker rivet skal av 1/2 apelsin 4 msk starkt bryggt kaffe 3 dl vispgrädde chokladströssel Lägg till i inköpslistan
Roligt nog har Vincent börjat gilla mango, så jag bestämde mig genast för att göra en mangoglass. Här hemma "tvingas" jag att göra glasspinnar var och varannan dag
När jag såg att temat på Månadens Sötsak i juli hos Theresia var Hemifrån, fick jag genast inre visioner av brännhet sol, glimmande eldflugor som lyste upp den tropiska natten, vajande kokospalmer, guldgul ananas, och saftig mango
banan och mangoglass,. mangoglass,. mangoglassen. 8 Juli 2015. Efterrätter,. Glutenfritt. Enklaste mangoglassen. En portion1 dl fryst tärnad mango1 liten fryst skivad banan1 msk äppeljuiceSkiva bananen och frys i ett par timmar
Då passar den här mangoglassen alldeles perfekt, för den är ju allt det där. Mangoglassen är mitt bidrag till Söta sakers utmaning 'Månadens sötsak', som i januari har temat Efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.