Bakverk och foto Madame Edith______________________________________________________Fler recept på cheesecake hittar du HÄRFler recept medchoklad hittar du HÄR
Det är så härligt med sommar. Smält chokladen över vattenbad och rör ner i smeten. Sen står jag oftast där i slutet av sommaren med en lång lista på saker jag skulle ha velat göra utan att ha hunnit med mer än hälften av dem
Bred den över kakan och dekorera med jordgubbar eller som jag, med lite choklad. Till toppingen vispas crème fraiche med fröna från en urskrapad vanlijstång med elvisp tills den blir fast och bredbar
Jag prövade att göra som det stod med gelantinblad och choklad och fick inte det till att fungera så jag smälte chokladen i mricron och sedan tog jag hallonen ur marinaden och värmde marinaden i micron och smälte de urkramade gelantinbladen i den och det fungerade fint
Botten var lite speciell och jag är inte helt nöjd med smaken. Ta ut kakan och bred på äppelmoset på kakan, blanda resten av smuldegen med mandelspån och blandningen över äppelmoset
Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant. 400 g maryland cookies choklad. Smält 200 g av chokladen över ett vattenbad eller i chokladsmältare och blanda ner i smeten. 400 g maryland cookies choklad
Just apelsin blandat medchoklad tycker jag hör ihop med den kallare delen av året. Låt kakan svalna och ställ den i kylen med plast över, gärna över natten
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.