Tillhör du en av de stackare som behövt jobba idag. Bittert, jag förstår. Nåja, det är över nu. Slå dig nu ned i en skön stol och låt någon annan få passa upp
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas Aperol Spritz 6 dl mousserande vin , torrt, gärna Prosecco 4 dl Aperol 2 dl sodavatten 1 odefinierad iskuber 0 apelsin(er) , skivad Köp receptet
Fyll ett stort vinglas med is Häll först på Proseccon försiktigt Häll sedan på Campari och avsluta med lite soda Garnera snyggt med en apelsinskiva 4 cl Campari
Däremot hittade jag Lindahs senaste nyhet, Mango Ananas och den var en riktig höjdare. Apropå mango så tänkte jag dela med mig av receptet på cheesecaken jag gjorde på min födelsedag som har smak av just mango
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade med mango
2 mango. 2 mango. 2 glas. Ingredienser. 2 dl fil. 1 tsk citron saft. 1 dl naturell yoghurt. 2 msk vatten. Blanda allt i en mixer och servera i ett högt glas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.