Glass,. I frysen har vi det senaste halvåret haft juicen från konserverad ananas infryst i burkar och nu när det äntligen blev riktig sommar passade jag på att göra en fruktig sorbet på den, lite fryst mango och några nektariner som var så där perfekt övermogna och fulla med smak
Glass, sorbet och salted caramel-sås. Den rosa - en sorbet på svenska bär. Så jag gör lite rawfood-glass istället och en magiskt god karamelsås att ha till
Idag tänkte jag gå in närmare på min glass teknik som jag faktiskt föredrar framför glassmaskin. Jag hoppas verkligen att detta tips kan hjälpa dig utan glassmaskin
Vad jag inte skulle klara mig utan under sommaren i New York är nog glass. Den här superfräscha sorbeten gjorde jag på lite överblivet rosévin, mango och hallon
Idag tänkte jag gå in närmare på min glass teknik som jag faktiskt föredrar framför glassmaskin. Jag hoppas verkligen att detta tips kan hjälpa dig utan glassmaskin
Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Jag har ju min egen favorit – det här basreceptet är utan tvekan det bästa jag har och kommer aldrig byta bort det
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. Använder du frysta hallon och eventuellt frysta bananbitar så är glassen ätklar på någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.