Jordnöts- och havrekakorHanden på hjärtat - jag är ingen konditor. När jag bakar vill jag att det ska gå snabbt OCH smaka gott - det behöver inte vara så vacker
Vispa krämen kall, och blanda väl med den kondenserade mjölken. När jag såg att temat på Månadens Sötsak i juli hos Theresia var Hemifrån, fick jag genast inre visioner av brännhet sol, glimmande eldflugor som lyste upp den tropiska natten, vajande kokospalmer, guldgul ananas, och saftig mango
Kokosbollar med smak av kaffe och carob. Här har grundreceptet på våra HÄLSOSMARTA bollar smaksatts med två av mina smakfavoriter för tillfället - kaffe och carob
Vi spar receptet för framtida bakningar och hoppas att det även kan glädja någon annan. Rör försiktigt ner vitan i byttan med gulan och blanda sedan ner de torra ingredienserna
Det blev några rödbetor över och jag funderade på vad jag skulle göra med dem. Då tänkte jag att jag måste bara prova att baka med rödbetor som har en både söt och fyllig smak
Det är inte det enklaste att få goda och saftiga bullar utan allt. (Kavla inte ut den allt för tunn för då fastnar den gärna i underlaget när man rullar ihop degen då degen är lite kletigare och tänk på att hela tiden täcka bulldegen med plastfolie, den torkar snabbt)Bre det rumsvarma mjölkfria margarinet på den utkavlade degen, strö på kanel, socker och vaniljsocker
Häll ner smör och valfri mjölk i fiber husk och sockerblandningen. Har försökt två gånger och färgerna mörknar väldigt när kakan bakas och färgerna flyter samman, tanken var att det skulle bli olika färgskikt
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, och med lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.