Fläskfilé med mangochutney sås har jag gjort flera gånger men med kyckling var första gången igår. Såsen med lite sötma från mangonchutneyn och lite hetta av sambal oelek, och cayennpeppar även om jag bara hade i lite av det sistnämnda
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mangochutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Kombinationen ädelost och mangochutney är en höjdare. -Bena ur kycklingen och lägg i en form, hacka paprikan och lägg över kycklingen tillsammans med champinjonerna
600 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 1 dl mangochutney. 600 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st paprika gul 1 st rödlök 3 dl matlagningsgrädde 1 msk kycklingfond 1 dl mangochutney 0. 5 tsk sambal oelek salt 2 tsk maizena redning Det här behövs till 4port
Kyckling med mangochutney. Dela kycklingen i mindre bitar. Lägg kycklingbitarna i ugnsfast form. 4kycklingfiléer. 2 dl mangochutney. Bred över kycklingen och gratinera i ugn 20-25 minuter i 225 grader. Kram 4kycklingfiléer. 2 dl mangochutney
Lagade en kycklingrätt med MangoChutney i. Strimla kycklingen och skär blomkålen i små buketter. Häll i grädden, mangochutneyn och fonden och låt sjuda tills kycklingen är klar och blomkålen lagom mjuk
Blanda ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, chutney och soja. Nu är det lördag och dax för ett nytt recept, bra pris på kycklingfileér perfekt då får det bli en kycklinggratäng
Vi har sett hennes recept på mangochutney-kyckling ploppa upp lite här och var, blivit mer och mer sugna på att testa det för varje gång och för ett tag sedan var det så dags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.