Mandelspätta med morotspuré och svamp
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 kg spättafilé
  • 100 g mandel
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • Morotspuré
  • 0.75 g morötter
  • 0.25 dl rapsolja
  • 3 kvistar timjan, färsk
  • 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  • 0.5 dl vatten
  • Svamp
  • 100 g bacon, strimlad
  • 0.5 kg svamp (ex champinjon, skogschampinjon, Karl-Johan, kantarell)
  • 150 g zucchini, strimlad
  • 0.5 msk smör
  • 0.5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.