Det blev en ljuvlig mördegssnitt med fyllning av mandel och pistage. Skär av ev överskott av degen, tryck noga till skarven och vänd rullen med skarven nedåt på bakplåtspappersklädd plåt
Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem. Sätt ugnen på 175 grader. Arbeta ihop smör, strösocker, äggula, kakao och vetemjöl till en deg
Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Tryck ner några Non Stop i varje kaka. Tillsätt dem tillsammans med 100 g grovhackad Non Stop och mandeln, rör ihop alltsammans. Platta ut dem med handen till ca 6 cm
Garnera mednonstop. Grovhacka non-stop. Fördela hackade non-stop på. non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. 200 g non-stop
Resultatet blev de här godbitarna med det bästa från två världar. marshmallows och non stop. Glöm inte att vända non stopen i lite vetemjöl, annars sjunker de till botten
OREOKAKA MED POLKAGRISFLUFF & NON STOPDetta behövs. Jag har tidigare gjort dumlefluff med cookies och pistagenötter och detta är en dessert som är gjord på precis samma sätt
En cookie med bitar av vit choklad och non stop. Amerikanska kakor med brun farin i har jag provat en gång tidigare men det receptet jag följde då gav inga jättegoda kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.