Farsdag menyI Laxmousse på mini surdegsknäcke / lite bubbel tillII Stek av fransyska och rostbiff med ungsstekta rotfrukter och skysås / rött fylligt vinIII Chokladdröm / ett glas MoscatelFarsdag stekar - fransyska och rostbiff - klara att kryddas
Så är nu fallet med denna fantastiska, långlagade ragu på oxlägg, som vi njöt av tidigt i somras. Vi serverade vår ragu och pappardelle med svartpeppar, parmesanost och ett glas av vardagsfavoriten
Sambon firades med kaffe på sängen och teckning från barnen. -) Vi lyxade till det lite och gjorde en god lunch, mer om den senare och till fikat blev det en god och nyttigare chokladkaka med avocado
Här serverar vi den på grön bädd med len citronsås. Täck med dubbelt smörpapper eller litet folie. Smörj ett ugnssäkert fat, lägg på fisken och strö över litet salt
Skär rullen i bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda dem i mitten av ugnen tills de blivit gyllenbruna
Igår åkte jag förbi KMTI o bytte ut tavlan som jag sålde till en medlempå KMTI mot en målning som heter Wildest Heart men den är lite för liten för den stora väggen så jag ska snart byta ut den mot en större som snart är klar
Koka upp vatten i en kastrull med rejält med salt i. Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen på grekisk potatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.