Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Servera mandelpotatisplättarnamed räkor, citroncrème frâiche och blandade salladsskott. Dela citronen och rosta citronen med snittytan ner i het stekpanna
Servera mandelpotatisplättarnamed räkor, citroncrème frâiche och blandade salladsskott. Vispa äggula med grädde, crème frâiche, mjöl, kryddor och schalottenlöksfond till en jämn smet
Borsta potatisen ren, skölj, torka och stick dem med en gaffel eller potatissticka. Känn med sticka. Servera den finhackade löken (nyss hackad), löjrommenoch crème fraiche i skålar till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.