Inget är godare än när äkta norrländska smaker kombineras på ett smakrikt och krispigt sätt, som i denna tunnbrödsrulle gjord på gravad lax, Västerbottensost, mandelpotatischips, senap och kryddkrasse
Stockholm, dag 6. Min sjätte dag i Stockholm var riktigt fullspäckad alltså. Här kommer bilder från den. Jag kände att söndagsmiddag inte riktigt var tillräckligt med mina föräldrar så jag mötte upp mamma på Sturegallerian på förmiddagen
Mandelpotatischips och krispigt kycklingskinn med ramslöksdip. Snacksen bestod av Mandelpotatischips och krispigt kycklingskinn med ramslöksdip samt Mac n’ cheese krokett som var friterad krokett med jalapeño
mandelpotatischips, 1 msk frysta lingon, säsongsprimörer samt örter. 1. Blötlägg den torkade svampen i ca 3 timmar, krama ur vattnet och fräs toppmurklorna och schalottenlöken i 1 msk smör så att all vätska kokar in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.