Till det drack vi vittvin från Chile med druvan chardonnaysom passade väldigt bra. Lax är väldigt gottoch går att variera både i tillagning ochmedolika tillbehör
Rör ihop grädde, vinoch vitlök - tillsätt ex ljus Maizena. Det här receptet kan jag inte ta åt mig äran av, hittade det på favvobloggenMatplatsen (hosBloggfamiljen)
Smaka en bit så vet du om de är klara, köttet ska vara vittoch fast rakt igenom. Pastan blev verkligen en succé och vi var så taggade på den att vi glömde det vita vinet i kylen… Nu precis innan jag ska tillbaka till Sverige har mina tankar varit för mycket på allt annat än nuet
Tillsätt salaminoch det vita vinetoch låt allt fräsa ytterligare någonminut. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapianokomponerade jag detta
Räkor, hummerfond, vittvin, grädde, parmesan. Igår var min fina vän här på middag (och fest). Strax innan servering vänder du i hackad ruccolaoch färska räkor
Häll då ner köttet till grytan igen och fyll på medköttbuljong, vittvinochtimjan. Honungenkom dit för att vinet gav den syrliga smakensom jag ville stabilisera upp litegrann
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.