Skär torsken i portionsbitar. Smaka av med salt och peppar. Späd eventuellt med lite mer vatten. Koka äggen hårdkokt, skala och skär kors och tvärs med äggdelare
Jag skippade löken och använde okokt potatis och serverade med skirat smör, fantastiskt gott. Smörj en ugnssäker form med smör, varva lax, potatis och dill och avsluta med ett lager potatis
Torsken är superenkel och kan göras med vilken fisk man vill (eller någon annan form av protein). Tina upp fisken, vänd i ägg som är uppvispat med salt, peppar & curry
Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst. Servera genast med tex broccoli och remouladsås, pressa gärna lite citronsaft över fisken vid servering
Ingredienser panerad torsk. Kan hålla med de, det är väldigt gott. Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli
För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker lax i röklåda hemma och som om att det inte räckte med att röka laxar så har herr M även gett sig i kast med att prova hur det går att röka torsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.