Mandelmusslor med saffransgrädde och hjortronsylt
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g mandelmjöl
  • 150 g vetemjöl [2,5 dl]
  • 110 g smör
  • 70 g strösocker [0,75 dl]
  • 15 g äggula [1 st]
  • 150 g vit choklad
  • 250 g grädde [2,5 dl]
  • 0,5 g saffran [1 förp]
  • hjortronsylt
  • Mandelmusslor50 g mandelmjöl 150 g vetemjöl [2,5 dl] 110 g smör 70 g strösocker [0,75 dl] 15 g äggula [1 st]
  • Saffrans- och chokladchantilly150 g vit choklad 250 g grädde [2,5 dl] 0,5 g saffran [1 förp] hjortronsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.