Mandelmusslor. Börjar få upp trycket lite i musklerna nu i ochmed att jag ökat på mängden kolhydrater lite, så mycket roligare att träna när man har energi i kroppen
hjortronsylt. Mandelmusslor50 g mandelmjöl 150 g vetemjöl [2,5 dl] 110 g smör 70 g strösocker [0,75 dl] 15 g äggula [1 st]. Saffrans- och chokladchantilly150 g vit choklad 250 g grädde [2,5 dl] 0,5 g saffran [1 förp] hjortronsylt
Mandelmusslormedhjortronoch grädde fick vi alltid hemma som julbakelse när jag var liten. ”När jag tagit ut mandelmusslorna ur formarna, så sätter jag in dem på eftervärmen att torka och då blir de perfekta
Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem medoch vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här till sommaren
Rör med elvisp snabbt ihop smöret med mandelmjöl, fiberhusk och. Fyll med vispad Grädde och lite sylt. 1 msk smält mjölkfritt margarin att pensla formarna med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.