Blanda det med socker. Lägg bären på kakan och strö över limesocker. Servera med gräddkrämen. Smörj en rund form med löstagbar kant, 24 cm i diameter, och kläm fast ett bakplåtspapper i botten. 500 g bär
En glutenfri mandelkaka som sväljer massor medbär. Det magiska medbjörnbär är att det samtidigt finns alla stadier från blomning till mogna bär på samma gren
Pyssla ihop en fin förpackning, och fyll den med godbitar. Min födelsedagslåda innehöll denna gång mandelkakor med wienermandel och chokladfyllning, samt halvmånsformade strass med choklad
Blanda ala torra ingredienser med varandra, tillsätt smör och blanda till en kakdeg. Forma degen till bollar och platta ut dem på en plåt med bakplåtspapper
Först ut av recepten från midsommaren får bli den saftiga och goda Mandelkakan. Midsommaren till ära dekorerade jag kakan med små söta violer som också är ätliga
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.