Nicklas Thegerström Mandelflarn 1½ dl mandelspån. I dag har jag helt galet mycket att stå i. Förutom att jag ska avsluta ett stort projekt som jag hållit på med ett tag nu och jobba min tionde heldag på raken (ja, jag börjar bli ganska mör, även om det är hemskt kul), så ska jag förbereda inför morgondagen, då Svenska dagbladet kommer hit och fotar
Sätt ugen på 200 grader. Skålla och skal mandeln, fin hacka den eller köp. färdig hackade i påsar. Mät upp matfett,socker,vetemjöl,mjölk och sirap i en kastrull
MandelflarnKrispigamandelflarn med hampaprotein som är fria från både gluten och laktos. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan
Mandelflarn. Koka socker, vatten och vaniljstång till 117°• Vispa äggulan under tiden • Ta bort vaniljstången och hällden kokande sockerlagen i en fin stråle ner i äggulan samtidigtsom du fortsätter att vispa • Vispa äggulan kall, lägg sedani smöret lite i taget • Fortsätt att vispa tills smörkrämen ärluftig • Fyllda mandelflarn mår bra av att förvaras i kylskåpetföre servering
Recept. Annelie Berggren. tors, 2013-08-01 20. 50. (1). Sätt ugen på 200 grader. Skålla och skal mandeln, fin hacka den eller köpfärdig hackade i påsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.