Tryck ut med händerna i botten av en springform eller liknande. Mortla saffranetmed lite socker. Andra advent firar vi med tända ljus, lite varm glögg och en riktigt god cheesecake
Blanda ut saffranet i lite socker, ev tillsätt lite alkohol för att förstärka saffranssmaken. Jag har använt mig av en så kallad channel knife som gör långa strimmor av apelsinskal
Låt allt bli varmt och servera därefter med ris. saffran & tomat. Fräs filéerna gyllenbruna, salta och peppra och häll på crème fraichesåsen och broccolin
Kokostoppar medsmakavsaffran & apelsin. Saftigt söta medsmakav just både apelsin. Stöt saffranmed lite socker och blanda med apelsinskalet i det smälta smöret
Mina smaklökar älskar den i matlagning i alla fall och eftersom jag köpte hem flera påsar saffran denna julen så har jag med glädje några kvar till matlagningen framöver ♡
I medsaffran och rör runt. Häll i grädde och smakaav salt och peppar. 0,5 g saffran. 2 morötter 6-8 potatisar smör, till stekning 0,5 g saffran 200 ml fiskfond 200 ml hummerfond 5 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 2 teskedar salt 2 teskedar peppar 250 g räkor, handskalade i lake 250 g kräftstjärtar 500 g blåmusslor 250 g lax 1 purjolök, den vita delen, hackad
Låt allt bli varmt och servera därefter med ris. 2 dl crème fraiche gourmet, saffran & tomat. 300 g quornfiléer 2 dl crème fraiche gourmet, saffran & tomat 100 g frysta, tinade små broccolibuketter olja till stekning ris
) så kan du i stället smaksättamed kanel, kardemumma och ingefära. Den har likheter med mina andra grysli/myslivarianter, men har här fått lite extra julkänsla avsaffran, vanilj och apelsin
Blanda ut saffranet i lite socker, ev tillsätt lite alkohol för att förstärka saffranssmaken. Jag har använt mig av en så kallad channel knife som gör långa strimmor av apelsinskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.