4 päron,
mogna, stora 50 g mandelmassa 3 msk Armagnac (valfritt) 50 g smör, mjukt 50 g mandelspån 50 g pistagemandel 0,5 l vaniljglass pepparmynta, färsk florsocker att pudra över (om man vill...)
Pressa i saften från citron i gelantinet och rör ner alltihop i bunken med äggsmet. Vänd försiktigt ner äggsmeten i grädden, blanda ihop med en slickepott
Lägg i potatisen, krydda med timjan, salt och vitpeppar. Servera med brödkrutongerna. Skär bort kanterna på brödet, skär brödet i stavar och stek dem krispiga i smör
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Kavla ut degen och klä en pajform med den. Servera med en fräsch grönsallad. Skala och skiva löken tunt. Skala vitlöksklyftorna och krossa dem med en kökskniv
Vi är tillbaka till Linas Matkasse (efter en period när barnen bara vägrade äta från Linas matkasse ) och är nöjda med leveransen denna vecka, dock saknades en förpackning bröd
Här finns ett jättegott och enkelt recept på zuccinisoppa med kikärtor som gör soppan extra krämig. Freja tycker om att följa med till kolonilotten och hjälpa till att plocka, hennes stora favorit är morötter som vi gräver upp och sköljer av direkt, de har så tunt skal att hon där och då kan äta direkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.