Mandelbakade höstpäron med armagnac och vaniljglass | Recept från Köket.se
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 päron, mogna, stora
  • 50 g mandelmassa
  • 3 msk Armagnac (valfritt)
  • 50 g smör, mjukt
  • 50 g mandelspån
  • 50 g pistagemandel
  • 0,5 l vaniljglass
  • pepparmynta, färsk
  • florsocker att pudra över (om man vill...)
  • 4 päron, mogna, stora 50 g mandelmassa 3 msk Armagnac (valfritt) 50 g smör, mjukt 50 g mandelspån 50 g pistagemandel 0,5 l vaniljglass pepparmynta, färsk florsocker att pudra över (om man vill...)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.