Mandel-pistagekaka med hallonkräm och kokosmaräng
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kaka260 g mandelmassa 50 g pistagenötter (kan uteslutas) 120 g smör, rumsvarmt 165 g ägg 30 g vetemjöl (eller mandelmjöl för en glutenfri variant) 1 citron, zest (ekologisk) 1 krm salt
  • 1 Hallonkräm1 gelatinblad 45 g äggula 90 g strösocker 135 g hallonpuré (eller annan bärpuré) 25 g smör 0,5 krm salt
  • 1 Varmvispad kokosmaräng100 g äggvita 0,5 tsk citronsaft (eller 1 krm ättika, 12 %) 225 g strösocker 0,75 dl riven kokos
  • 1 Montering hallon oxalis (eller annat blad)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.