Den här kakan hör till den självständiga sorten som trivs väldigt bra på egen hand, men den tackar inte heller nej till sällskap i form av en klick grädde eller vaniljglass
Servera kakan med lättvispad grädde, mjukrörd vaniljglass eller en god vaniljsås. Nu har jag åstadkommit årets första rabarberkaka, och det gjorde jag i förrgår, en mulen dag när jag helst höll mig inne och stökade
Rabarberkakamed mandel och kardemumma. Det är ju helt magiskt gott med rabarber och kardemumma. Du behöver en våg för att väga alla ingredienser ochdu bör mala kardemummakärnor direkt ur en kvarn
Mixa allt med en stavmixer och häll det igenom en sil. Vispa grädde till och servera. Sakta strö i sockret och fortsätt att vispa tills det blir en fin maräng
Snöbollarnas med massor av vit choklad, gräddeoch kokos är riktigt fina och gör ett vackert vitt estetiskt inpass bland all kola, knäck och mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.