Smält marmeladen på svag värme i kastrull och pensla den över äppelkakan. Nyp ihop smör, mjöl, socker, sötmandel, bittermandel, citronskaloch -saft till en deg
Självklart var vi ute ett par rundor ochtittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott. Det går bra att förbereda på morgonen och sedan baka kakan på em/kvällen
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
) Den här gången blev det en äppelkaka med mandelmassa och kanel. Så gillarni mandelmassa och kanel så kan jag nog gissa på att det här är kakan för er
Här en glutenfriäppelkaka som smakade himmelskt. Eftersom den skulle ätas av laktosintolerant person bl a så använde jag laktosfritt smör och Oatleys färdigavaniljsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.