Dela varje bit på längden så du får smala morotsstavar. Prova på att rosta morötter, vitlök och flagad mandel som tillbehör till köttet eller färsbiffarna istället för den traditionella klyftpotatisen
Underbar, smakrik, mättande veganrätt med inflamationsdämpande kryddor. Boken är en perfekt grundkurs och kokbok för ett liv med clean food som dessutom är extra ren och läkande
Fyll väl rengjorda glasburkar med morötterna och häll sedan på lagen. (gurkorna brukar jag låta stå i två veckor före vi provsmakar, så gissar det blir likadant med morötterna)
Nu har jag precis kommit hem från ännu en surr- och ätarträff med tjejkompisar. Förra veckan gjorde jag mugcake för första gången men det har blivit några fler gånger sen dess för att vidareutveckla receptet
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Istock Ge maten ett härligt smaklyft med picklade morötter. Picklade morötter Ingredienser 2-3 stora morötter 1/2 dl ättiksprit, 12 procent 1 dl strösocker 1 1/2 dl vatten Gör så här Skala morötterna och skär i stadiga strimlor med potatisskalare eller osthyvel
200 g sötmandel. Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.