Premiär för hemgjord potatissallad i vårt hushåll. 1 kg färskpotatis1 rödlök, finhackad2 dl creme fraiche1 msk fransk senap2 msk majonnäs1 citron, saften1 knippe färsk (blad)persilja, hackadsalt och nymald svartpepparSkrubba färskpotatisen och koka den mjuk
Mammas marängtårta i långpanna ca 10-12 bitar. Idag är ingen vanlig dag för det är Lars födelsedag. ) Så dagen till ära har vi ju såklart firat med tårta, för vad är en födelsedag utan tårta
Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet. Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter
Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Jag gör många olika varianter på potatissallad under somrarna men den här klassiska med en vinägrett är nog godast ändå
Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Den här goda potatissalladen passar lika bra till färskpotatis som till vanlig. När min pappa fyllde år i slutet av maj åt vi potatissalladen tillsammans med de här goda korvarna
Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Fotot. Theres Lundén. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.