11- 2 msk
Mynta (torkad)Koka upp potatisen ca 15-20 minuter. Viktigt! Var försiktig och undvik att potatisen blir för mjuk, sönderkokt.
1 Låt
sedan potatisen svalna i kallt vatten, detta för att påskynda kylningen.
1 Skär
upp och hacka alla ingredienser. Skala och tärna äpplena innan de tillsätts i blandningen.
1 Blanda
upp röran och smaka av, tillsätt salt, peppar och mynta efter egen smak.
1 Var
inte blygsam med kryddning utav myntan, den ger en fantastik och spännande smak. Jag brukar personligen använda torkad mynta på burk, men varför inte lyxa till med färsk mynta om du har det tillgängligt.
En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.