Mammas krämiga potatissallad
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 st Potatisar
  • 11 st Purjolök
  • 11 st Liten rödlök
  • 110 st Minitomater
  • 12 st Gröna äpplen
  • 11 pkt Fetaost
  • 15 dl Gräddfil
  • 13 msk Majonnäs
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 11- 2 msk Mynta (torkad)Koka upp potatisen ca 15-20 minuter. Viktigt! Var försiktig och undvik att potatisen blir för mjuk, sönderkokt.
  • 1 Låt sedan potatisen svalna i kallt vatten, detta för att påskynda kylningen.
  • 1 Skär upp och hacka alla ingredienser. Skala och tärna äpplena innan de tillsätts i blandningen.
  • 1 Blanda upp röran och smaka av, tillsätt salt, peppar och mynta efter egen smak.
  • 1 Var inte blygsam med kryddning utav myntan, den ger en fantastik och spännande smak. Jag brukar personligen använda torkad mynta på burk, men varför inte lyxa till med färsk mynta om du har det tillgängligt.
  • 1 Smaklig måltid!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.